Em dic Nàdia Garcia. La meva passió és l'aprenentatge i el desenvolupament del potencial humà. 

Sóc Llicenciada en Pedagogia a la Universitat Ramon Llull, Màster en Psicopedagogia per la UOC i Diplomada en Pedagogia Sistèmica a CUDEC, Universitat Multicultural. 

Com a terapeuta m'he format en Programació Neurolingüística, Coaching i Psicoterapia Gestalt d'acord als criteris de l'AETG.  

Vaig iniciar el meu recorregut professional acompanyant processos d'innovació i millora educativa a ESADE Business School i he exercit com a psicopedagoga a Escola Andorrana i el Ministeri d'Educació. Més de 10 anys d'experiència en l'àmbit de la psicopedagogia i atenció a la diversitat. 

Actualment gestiono i realitzo el meu exercici professional a l'Institut.


Sílvia Moreno Bringué, Graduada en Psicologia Clínica a la Universitat de Granada, ha realitzat especialització en Psicologia Clínica i de la Salut, així com en Enveliment i Demències. També ha realitzat formació específica en Conductes adictives. Actualment forma part de l'equip de l'Institut.

Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Andorra amb número 18/186


 


El meu nom és Karine Pistre Sanz, sóc titulada en el grau de logopedia a la Universitat Autònoma de Barceloxna (UAB) . Durant el meu recorregut universitari vaig poder ampliar els meus coneixements a través de les pràctiques realitzades, entre d'altres, a l'Escola d'Educació Especial (CEE) de les Aigües a Mataró i al CREDA Pere Barnils, Barcelona, on vaig estar com a logopeda itinerant a diferents escoles. Gràcies a aquesta trajectòria he adquirit un rigor, una disciplina i un dinamisme que és molt present a l'hora de treballar amb els meus pacients. Actualment segueixo tenint un aprenentatge continu per tal de poder oferir la millor versió de mi mateixa.

L'atenció individualitzada, la coordinació entre professionals i l'assessorament i tractament personalitzats són els tres imprescindibles en la meva feina. Comprendre els neguits dels pacients i acompanyar-los en el procés d'aprenentatge i/o rehabilitació és la meva prioritat i són claus per poder arribar als objectius establerts.