Nàdia Garcia Montero

La meva passió és l'aprenentatge i el desenvolupament del potencial humà. Sóc Llicenciada en Pedagogia a la Universitat Ramon Llull, Màster en Psicopedagogia per la UOC i Diplomada en Pedagogia Sistèmica a CUDEC, Universitat Multicultural. Com a terapeuta m'he format en Programació Neurolingüística, Coaching i Psicoterapia Gestalt d'acord als criteris de l'AETG. Vaig iniciar el meu recorregut professional acompanyant processos d'innovació i millora educativa a ESADE Business School i he exercit com a psicopedagoga a Escola Andorrana i el Ministeri d'Educació. Més de 15 anys d'experiència en l'àmbit de la psicopedagogia i atenció a la diversitat. 

Karine Pistre Sanz

Sóc titulada en el grau de logopedia a la Universitat Autònoma de Barceloxna (UAB) . Durant el meu recorregut universitari vaig poder ampliar els meus coneixements a través de les pràctiques realitzades, entre d'altres, a l'Escola d'Educació Especial (CEE) de les Aigües a Mataró i al CREDA Pere Barnils, Barcelona, on vaig estar com a logopeda itinerant a diferents escoles. Gràcies a aquesta trajectòria he adquirit un rigor, una disciplina i un dinamisme que és molt present a l'hora de treballar amb els meus pacients. Actualment segueixo tenint un aprenentatge continu per tal de poder oferir la millor versió de mi mateixa.

L'atenció individualitzada, la coordinació entre professionals i l'assessorament i tractament personalitzats són els tres imprescindibles en la meva feina. Comprendre els neguits dels pacients i acompanyar-los en el procés d'aprenentatge i/o rehabilitació és la meva prioritat i són claus per poder arribar als objectius establerts.

Pedro Del Burgo Martínez

Llicenciat en Biotecnologia per la Universitat de Vic i Màster en Medicina Translacional per la Universitat de Barcelona.  
 

Judith Sansa Hurtado

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb menció en psicologia clínica. Especialitzada en trastorn de l'espectre autista (TEA). Formada en el sistema PECS, alternatiu i augmentatiu de la comunicació.