LLAVORS DE BENESTAR

17.01.2018

PRÀCTIQUES D'ATENCIÓ PLENA

El mindfulness o atenció plena, és una pràctica coneguda des de fa més de 2500 anys i que té els seus origens a la India i el Nepal. La seva pràctica ens ajuda a desenvolupar la capacitat de conectar-nos amb el moment present. Per la seva eficàcia i senzillesa esdevé molt més que una eina en la reducció de l'estrès, convertint-se en una llavor de benestar personal. 

Actualment són molts els estudis que demostren l'eficàcia d'aquestes pràctiques en la millora de la qualitat de vida. Jon Kabat-Zinn, professor emèrit de medicina a la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachusetts, és un referent mundial per haver introduït aquesta pràctica en el model mèdic d'occident fa més de 30 anys.

Ens plau informar a tots els nostres amics, que des del proper mes de febrer l'INSTITUT EDUCA, ofereix tallers d'Atenció Plena dirigits a adults. 

Els tallers consten de 8 sessions, realitzats en petit grup i dirigits per Angi Duró, pedagoga especialitzada en teràpies humanístiques. Podràs gaudir d'un aprenentatge per tota la vida. 

Per informació i reserva de plaça,

INSTITUT EDUCA. Telèfon 860325

O

Angi Duró. Telèfon 650228