BLOG

Ens referim a quan les families han d'afrontar una situació derivada de discapacitat, de malaltia, de trastorn de conducta, d'addiccions o d'un ampli ventall de possibilitats. En aquests casos no només els infants o joves necessiten acompanyament sinó també els seus pares.

La auténtica magia es aquella capaz de educar corazones libres, y proyectar rayos de esperanza y luz más allá de la oscuridad, aquella capaz de mirar a la solución y poner en contacto a las personas, con su fuerza amorosa, su destino y sus potencialidades. Mercé Traveset.

Com a pares, és important aprendre a establir límits. Aquests aporten seguretat tant física, com emocional. Però què passa quan hem establert una norma, un límit i no es respecta?

Els ordres de l'amor són el concepte principal de les constel·lacions familiars, mètode terapèutic desenvolupat per Berth Hellinger al voltant dels anys 80.

Necessites aprofitar les vacances per reforçar algún aprenentatge?

L'ésser humà té una tendència natural al creixement i al desenvolupament. En la majoria de casos naixem amb l'empenta necessària per conquistar la nostra autonomia. Aquesta premissa és ben acceptada des del camp de la biologia, la pedagogia i la psicologia.

Institut Educa és un espai educatiu que té com a objectiu contribuir al creixement personal i familiar, aportant una mirada educativa diferent i complementària. Educar la consciència, el respecte i l'autoconeixement com a bases del benestar.Un aprenentatge per tota la vida.